Hurtowa sprzedaż choinek - www.ochoinki.pl

riet, rietdekking HOOFDPAGINA
magma REFERENTIE
taktäckning INSPIRATIE NEW!
taktäckning FILMS VOOR VERVULLING NEW!
rietdak, materiaal CONTACT
ONZE ARBEIDEN:
rietkweker, rietdakdekkers, Rietdak ONS SPECIALITET
Pokrycie dachów trzcina! MODERN HUIS
rietdaken, riettakbouw WISSELING VAN RIETDEKKING
riettellers, stro-en rietdakdekkers ANDERE ARBEIDEN
riet, rietdekking TUINGEBOUW
rietnokken, van hout BUSINESSBEBOUWING
riettellers IPREGNERINGEN
rietdakdekkers, stroen RIETDAKBIJZONDERHEIDEN
 
VOOR INVESTEERDERS
dakdekking, dat rietdak DIENSTENGEBIED
rietdak, materiaal DEKKINGTEKNOLOGIE  
 
     OPEN RIETDEKKING
       GESLOTEN RIETDEKKING
binden NOKKEN
rietdakdekkings, rietdekkers RAAM / DAKRAAM
rieten, dak SCHOORSTENEN
reet, reetdach BRANDZEKERHEID
dakdekking, dat rietdak RIET EUROBANK
rietkweker, rietdakdekkers GLIMLAACH VOOR KINDEREN

 

dom z bala08.jpg (19128 bytes)

 

IRBIS  Rietdakdekkers

Al eeuwenlang tooien rieten daken de huizen van welgestelde mensen. Een rieten dak schept een gunstig microklimaat, goed voor lichaam en geest. Jarenlange ervaring vanuit een familietraditie, die wij hebben opgedaan door projecten in bijna alle landen van Europa, veroorlooft ons diensten te verlenen op elk gebied van de rietdakbouw, op een hoog niveau van vakmanschap.

Wij voeren rieten daken uit in gesloten en open systemen. Wij verzorgen restauraties, dakwisselingen en onderhoud aan rietdekking en dakstructuur. Wij vervaardigen daknokken uit hout, heide, stro, keramiek en koper. Het aanbrengen van gecertificeerde brandvertrager in het Polfibra systeem of hydrodynamische impregnering met Fire Retardant garandeert de brandveiligheid van rieten daken.


Dania - Strzecha trzcinowa - strzecharstwo trzcinowe - uslugi strzecharskie!     Strzecha trzcinowa - strzecharstwo trzcinowe - uslugi strzecharskie!

Door de eeuwen heen zijn huizen met een rieten dak in het bezit van boeren maar tegenwoordig worden ook in het hogere segment huizen met een rieten kap opgeleverd. Het rieten dak schept een specifieke sfeer met een gezond microklimaat dat een psychisch en fysisch evenwicht voor de bewoners bewerkstelligt. Traditionele rietdekkerfamilies hebben decennialange ervaringen verkregen in de diverse technieken van rietdekken door geheel Europa. Dit veroorlooft ons u onze diensten te kunnen aanbieden op elk technologisch gebied van rieten daken.

Dit maakt het mogelijk om onze projecten tot kunstwerken te benoemen. Wij kunnen zowel open als gesloten dakconstructies uitvoeren, inclusief alle variaties hierop. Ook voor het vervangen, restauraties, reparaties en onderhoud van het rieten dak inclusief de nokken van hout, heide, stro, keramiek of koper. Tevens verzorgen wij een gecertificeerd, brandvertragende impregneer/coating (FireRetardant). Deze producten zorgen samen met moderne, hittewerende verbindings-materialen Chroom/Nickel) voor een brandveilig rieten dak. Wij streven ernaar om ons werk zo ecologisch mogelijk op te leveren zodat de harmonie met de natuurlijke omgeving bewaard blijft. Riet is een dankbaar werkmateriaal voor onze ervaren rietdekkers die hun vakwerk naar goedkeuring van architect en projectontwikkelaar kunnen opleveren.


Wij nodigen u uit!
Klantenservice
telefoon/fax:    +48 713872071
mobiele telefoon: +48 501517490

   

Polska Austria Dania Norwegia Szwecja Niemcy Austria Italia Francja Hiszpania

 

  Nieruchomości     Thatching      Straatag      Strzecharstwo     Drewniana Polska     Kancelaria Obsługi Inwestycji    Trzebnica

Ostatnia modyfikacja: 2018-09-12  Copyright (C)  Ireneusz Sikorski;  IRBIS-TRADING 1999-2016